Legendarna brata Ramon in Hanson se spogledujeta s tujimi mediji

V času, ko nas slovenske športnice in športniki razveseljujejo z zlatimi, srebrnimi in bronastimi novicami, je dotična povsem rumena. Brata Ramon in Hanson, dva pomembna člena energijske verige vsem dobro znanega benda Zablujena generacija, sta bila v teh dneh opažena v dveh tujih medijih. Ramon je s svojim unikatnim in povsem spontanim stilom prepričal odgovorne pri reviji TAB+ in se tako znašel na naslovnici. Prav tako je Hanson pristal v reklamnem oglasu vsem dobro znanega proizvajalca foto materiala.

Za omenjeni objavi je v prvi vrsti »kriv« dolgoletni prijatelj članov benda in fotograf Valentin Casarsa, ki že vrsto let sodeluje s spletno stranjo iStockPhoto in s katerim so zablujenci posneli kar nekaj setov odličnih fotografij, ki so bile v preteklosti že bile objavljene pri nas. Omenjena novica o dveh objavah odličnih fotografij Ramona in Hansona po naključju sovpada s svežim singlom Zablujene generacije »Čas ustavil bi«, saj če kdo zna ustaviti čas in ga v obliki fotografije zapisati v večnost, je to prav Valentin Casarsa. Da bo naključij še več, so Zablujenci singl v živo prvič predstavili pred polnim Orto-barom prav na Valentinovo.
Več fotografij, novic in vsega kar še niste vedeli in bi morda radi izvedeli o Ramonu, Hansonu, Zablujeni generaciji in novem singlu »Čas ustavil bi«, lahko najdete tudi na fb profilu

  RamonHanson

 

KONTAKT

Booking: +386 41 616 891
Management: +386 31 867 046
Email: agencija19@siol.net || mail@zablujena.com